пʼятниця, 26 вересня 2008 13:14

Рональдіньйо не взяли у збірну Бразилії

Тренер збірної Бразилії не викликав атакуючого півзахисника "Мілана" Роналдіньйо на матчі відбору до чемпіонату світу 2010 року проти Венесуели і Колумбії.

Головний тренер бразильської команди Дунга прокоментував своє рішення тим, що Ронні потрібно закріпитися в основі "Мілана", куди він перейшов з "Барселони", повідомляє Reuters.

Наставник збірної Бразилії відзначив гарну гру Роналдіньйо, яку він демонстрував під час Олімпіади-2008, де бразильці стали бронзовими призерами. На початку вересня гравець "Мілана" зіграв за національну команду у відбірних матчах проти Чилі (3:0) і Болівії (0:0).

З решти гравців викликаних в табір збірної варто відзначити іншого півзахисника "Мілана" Кака, який в цьому році же не зіграв жодного матчу за національну команду через травму коліна.

У восьми матчах відбірного циклу ЧС-2010 в південноамериканській групі бразильці набрали 13 очок і поділяють 2-4 місця з Аргентиною та Чилі. Перше місце в групі займає Парагвай (17 очок). 12 жовтня збірна Бразилії зіграє на виїзді з Колумбією, а 15 жовтня прийматиме Венесуелу.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Рональдіньйо не взяли у збірну Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути