Ексклюзиви
субота, 07 липня 2012 14:55

Роберто Манчіні очолив збірну Росії - ЗМІ

Роберто Манчіні очолив збірну Росії - ЗМІ
Минулого сезону Роберто Манчіні виграв з "МанСіті" англійську прем'єр-лігу ФОТО: Reuters

Незадовго до відставки Сергія Фурсенка, по ходу Євро-2012, РФС підписав 6-річний (до чемпіонату світу-2018) контракт з Роберто Манчіні. Про це Sports.ru стало відомо з надійного джерела в міністерстві спорту.

Новина трималася в таємниці, оскільки 47-річний італієць ще не розірвав контракт з "Манчестер Сіті", з яким виграв у 2012 році чемпіонат Англії.

Сам Сергій Фурсенко в даний момент недоступний. На неможливість зв'язатися з ним нарікають і співробітники міністерства спорту. Передбачалося, що вже наступного тижня Манчіні мав оголосити про свою відставку з "Сіті" і оголосити про переїзд до Росії.

За контрактом Роберто Манчіні повинен заробляти 7,2 мільйона євро на рік (його річна зарплата в "Манчестер Сіті" становила близько 3,5 млн євро). У разі дострокового розірвання контракту з боку РФС Манчіні отримає компенсацію, що дорівнює сумі його зарплаті за три роки.

Роберто Манчіні - прославлений футболіст збірної Італії, чемпіон країни, неодноразовий переможець національного та європейського кубків. Як тренер він в 2001 році дебютував в "Лаціо", з яким виграв Кубок Італії.

У 2004 році Манчіні став головним тренером "Інтера", з яким 4 рази виграв кубок Італії (2001, 2004, 2005, 2006) і три рази - чемпіонат (2006, 2007, 2008). З грудня 2009 року Манчіні безперервно працював з "Манчестер Сіті".

Зараз ви читаєте новину «Роберто Манчіні очолив збірну Росії - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути