середа, 04 липня 2012 10:24

Капелло готовий очолити збірну Росії

Капелло готовий очолити збірну Росії
Капелло готовий працювати в Росії. Фото: skysports.com

Італійський тренер Фабіо Капелло заявив, що готовий почати переговори з Російським футбольним союзом (РФС) з приводу своєї роботи в російської збірної. 66-річний Капелло заявив, що якщо в найближчі дні йому або його агенту надійде дзвінок з РФС, то він буде "готовий до грунтовному і серйозної розмови".

Зацікавленість Капелло в роботі в російській збірній підтвердив відомий спортивний агент Шумі Бабаєв, який розмовляв з італійським тренером 3 липня. За словами Бабаєва, Капелло "із задоволенням приїде в Росію".

Останнім місцем роботи Капелло була збірна Англія, яку він очолював з 2008. 8 лютого 2012 Капелло подав у відставку на знак протесту проти рішення футбольної асоціації Англії позбавити Джона Террі капітанської пов'язки в національній команді через расистський скандал.

На клубному рівні Капелло працював з італійськими "Міланом" і "Ювентусом", а також мадридським "Реалом". На рахунку тренера сім перемог в чемпіонаті Італії і два золота чемпіонату Іспанії. У 1994 році Капелло з "Міланом" став переможцем Ліги чемпіонів.

Після звільнення зі збірної Англії Капелло називався в якості кандидата на пост наставника махачкалинського "Анжі".

Міністр спорту Росії Віталій Мутко заявив, що РФС повинен визначиться із заміною Діка Адвоката до 20 липня. За словами Мутко, під керівництвом нового тренера збірна Росії повинна вийти на товариський матч зі збірною Кот-д'Івуара, який пройде 15 серпня.

При цьому Мутко заявив, що в РФС окреслили коло претендентів на вакантний пост. "Коло кандидатів у тренери збірної Росії вже визначився", - говорить він.

Зараз ви читаєте новину «Капелло готовий очолити збірну Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути