четвер, 26 квітня 2012 13:19

"Я люблю Лондон" - Капелло хоче тренувати англійський клуб

"Я люблю Лондон" - Капелло хоче тренувати англійський клуб
Капелло заявив, що не хоче займати будь-яку технічну посаду ФОТО: goalissimo.ru

Колишній головний тренер збірної Англії з футболу Фабіо Капелло заявив, що йому було б цікаво працювати з одним з англійських клубів. Про це повідомляє портал Goal.com.

За словами італійського фахівця, він ще готовий тренувати протягом двох років. "Я люблю Лондон, і хотів би працювати в англійській прем'єр-лізі". Говорячи про можливість роботи в Італії, Капелло заявив, що поїде туди тільки в разі цікавої пропозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капелло залишив збірну Англії

Також Капелло заявив, що не хоче займати будь-яку технічну роль в одному з клубів. За словами італійця, його більше цікавить безпосередньо тренерський процес.

На клубному рівні Капелло працював з італійськими "Міланом" і "Ювентусом", а також мадридським "Реалом". На рахунку тренера сім перемог в чемпіонаті Італії (в 1992, 1993, 1994, 1996, 2001, 2005, 2006 роках) і два золота чемпіонату Іспанії (в 1997 і 2007 роках). У 1994 році Капелло з "Міланом" став переможцем Ліги чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капелло злякався провалу на Євро-2012

З 2008 по 2012 роки очолював збірну Англії. На чемпіонаті світу 2010 року в ПАР англійці вибули в 1/8 фіналу. 8 лютого 2012 Капелло подав у відставку на знак протесту проти рішення футбольної асоціації Англії позбавити Джона Террі капітанської пов'язки в національній команді.

Капелло називали одним з кандидатів на пост головного тренера махачкалинського "Анжі". За повідомленнями ЗМІ, Капелло приїжджав в Москву для переговорів з представниками дагестанської команди. У підсумку "Анжі" очолив колишній наставник збірної Росії Гуус Хіддінк.

 

Зараз ви читаєте новину «"Я люблю Лондон" - Капелло хоче тренувати англійський клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути