неділя, 12 лютого 2012 16:34

Фабіо Капелло приїхав на "оглядини" в "Анжі" - ЗМІ

Фабіо Капелло приїхав на "оглядини" в "Анжі" - ЗМІ

Колишній головний тренер збірної Англії італієць Фабіо Капелло прилетів до Москви для проведення переговорів з махачкалінський "Анжі". Про це повідомляє "Спорт-Экспресс" з посиланням власні дані і на публікації італійських ЗМІ. При цьому італійська Gazzeta Dello Sport пише про те, що кандидатуру Капелло в якості нового тренера "Анжі" висунула російська преса.

За даними "СЭ", Капелло вилетів до Москви 11 лютого. Італійський тренер вже приїжджав до Росії восени 2011 року, проте тоді він заявив, що візит носив приватний характер - Капелло хотів відвідати Большой театр.

11 лютого з'явилася інформація про те, що у відставку відправлений гендиректор "Анжі" Алан Созієв. Також повідомлялося про те, що схожа доля чекає і головного тренера команди Юрія Красножана. Його, швидше за все, офіційно звільнять в понеділок на зборах керівництва клубу. Причиною для відходу Красножана з махачкалинського клубу став конфлікт з низкою провідних гравців - легіонерами Самюелем Ето'О, Роберто Карлосом, Мубараком Буссуфа і Жоао Карлосом.

Капелло подав у відставку з поста головного тренера збірної Англії 8 лютого 2012 за підсумками конфлікту навколо колишнього капітана команди Джона Террі, якого звинуватили в расистських висловлюваннях. Капелло, зокрема, не погодився з рішенням голови Асоціації футболу Англії (FA) Девіда Бернстайна відібрати у Террі капітанську пов'язку.

65-річний Фабіо Капелло в минулому тренував італійські "Мілан", "Рому" і "Ювентус", а також мадридський "Реал". Він очолив збірну Англії в 2008 році і вивів команду на чемпіонат світу 2010 року в ПАР, де англійці вибули з боротьби в 1/8 фіналу. У відбірковому турнірі Євро-2012 збірна Англії виступила успішно, посівши перше місце в групі G.

Власником махачкалинського "Анжі" з січня 2011 року є російський бізнесмен Сулейман Керімов. З його ініціативи клуб зробив кілька гучних придбань, найпомітнішими з яких стали переходи в команду бразильця Роберто Карлоса, росіянина Юрія Жиркова і камерунця Самуеля Ето'О.

Зараз ви читаєте новину «Фабіо Капелло приїхав на "оглядини" в "Анжі" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути