пʼятниця, 06 липня 2012 11:28

До збірної Росії поки не збираються запрошувати іноземного тренера

До збірної Росії поки не збираються запрошувати іноземного тренера
Збірна Росії вилетіла з Євро-2012 після групового етапу. Фото: zl-news.ru

Російський футбольний союз (РФС) в даний момент не веде жодних переговорів ні з одним іноземним тренером. Про це заявив глава прес-служби організації Микола Комаров.

"Завтра до нас прилітає Гвардіола, післязавтра Жозе Моурінью, а в понеділок Алекс Фергюсон, цікаво, яке прізвище у ЗМІ буде наступним? - прокоментував Комаров повідомлення про приїзд екс-тренера "Барселони" в Москву. - Якщо серйозно, то ніяких контактів з потенційними кандидатами на пост головного тренера збірної Росії у старого керівництва РФС не було. Як тільки буде відомо його ім'я, вся інформація з'явиться на офіційному сайті союзу".

Раніше ряд російських ЗМІ повідомив, що для переговорів з РФС до Москви найближчим часом можуть прилетіти італійський фахівець Фабіо Капелло та іспанець Хосеп Гвардіола.

Нагадаємо, збірна Росії за підсумками групового раунду Євро-2012 завершила виступи на турнірі, програвши в останньому матчі команді Греції.

Зараз ви читаєте новину «До збірної Росії поки не збираються запрошувати іноземного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути