четвер, 21 червня 2012 15:09

Аршавін таки вибачився за провал Росії на Євро-2012

Аршавін таки вибачився за провал Росії на Євро-2012
Аршавін нарешті вибачився перед вболівальниками. Фото: lenta.ru

Андрій Аршавін вибачився за виліт збірної Росії з Євро-2012.

"Результат, який ми показали, засмутив нас і, звичайно ж, уболівальників. Ми це розуміємо. І я, як капітан, від імені гравців та від себе особисто хотів би вибачитися за той результат, який ми показали", - заявив Аршавін в інтерв'ю телеканалу "100 TB".

"Неправильно залишатися осторонь, тому я вибрав момент, коли вважаю за потрібне висловитися. Я зроблю це один раз і більше з цього приводу висловлюватися не буду", - додав футболіст.

Збірна Росії з футболу зазнала шквалу критики після поразки від команди Греції з рахунком 0:1 і вильоту з чемпіонату Європи. Ситуація набула скандального відтінку після того, як депутат Держдуми Антон Беляков оприлюднив відеозапис бесіди Аршавіна з ним і рядом інших уболівальників в холі готелю збірної відразу після матчу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це якесь непорозуміння і сором" - ЗМІ про виступ Росії на Євро

"Якщо ми не виправдали ваші очікування, то це ваші проблеми", - говорить Аршавін на цього запису. Ця фраза футболіста, адресована Белякову, була розтиражована ЗМІ і викликала велику кількість негативних коментарів.

У числі інших з цього приводу вважали за потрібне висловитися заступник голови правління "Газпрому" Валерій Голубєв і лідер праворосів Сергій Миронов. Голубєв звинуватив Аршавіна в неповазі до країни і запропонувати вислати його з Росії, а Миронов погодився з журналістом Станіславом Кучером, який порівняв поведінку Аршавіна з поведінкою російської влади, яка відмовляється відповідати перед росіянами, як футболіст відмовився відповідати перед уболівальниками.

Зараз ви читаєте новину «Аршавін таки вибачився за провал Росії на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути