вівторок, 08 липня 2008 17:42

Роберто Карлос хоче допомогти Сколарі будувати команду

Бразильський чемпіон світу Роберто Карлос, що здивував в минулому сезоні футбольний світ своїм переходом в турецький "Фенербахче" з мадридського "Реала" знову готовий повернутися у великий чемпіонат, повідомляє sport.com.ua з посиланням на Daily Mail.

35-річний улюбленець публіки, що виступав окрім своєї Батьківщини також в Італії та Іспанії, готовий кинути виклик рокам і спробувати свої сили в чемпіонаті англійської Прем"єр-ліги.

Ініціатором переходу, як раніше у випадку з "Фенером" (тодішній бразильський тренер турків Зіко), так і тепер з "Челсі", виступає його співвітчизник Луїш Феліпе Сколарі.

Сам Роберто задоволений своїм перебуванням в Туреччині, але вважає запрошення Сколарі найбільшим викликом в своїй кар"єрі. На думку досвідченого бразильця Сколарі будує в Лондоні нову команду, й гостро потребує гравців, яким він може цілком довіряти.

Зараз ви читаєте новину «Роберто Карлос хоче допомогти Сколарі будувати команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути