понеділок, 22 травня 2017 12:46

"Реал" уперше за 5 років виграв чемпіонат Іспанії
14

Радість після фінального свистка
Фото: reuters.com
На даху чемпіонського автобуса
На даху чемпіонського автобуса
Радість переможців
З мікрофоном Кріштіану Роналду

"Реал" виграв у "Малаги" в матчі 38-го туру іспанської Прімери. Зустріч проходила в Малазі на стадіоні "Ла-Росаледа" і завершилася з рахунком 2:0 на користь гостей. Перемога дозволила мадридцям оформити чемпіонський титул.

У дебюті гри Іско підібрав м'яч у центрі поля і однією передачею розрізав оборону "Малаги", Кріштіану Роналду побіг до воріт, обіграв голкіпера і відкрив рахунок. На 55-й хвилині Тоні Кроос з кутового навісив на Серхіо Рамоса, який з кількох метрів пробив у воротаря. А Карім Бензема вдало зіграв на відскоку і забив м'яч у ворота.

В іншому матчі 38-го туру іспанської прімери "Барселона" вирвала перемогу над "Ейбаром". Гра відбулася в Барселоні на стадіоні "Камп Ноу" і завершилася з рахунком 4:2.

На дубль Інуї Такасі господарі відповіли влучними ударами Луїса Суареса і Ліонеля Мессі (дубль, перший м'яч - з пенальті), ще один м'яч у свої ворота забив гравець "Ейбар" Давид Хункі.

"Реал" (93 очки) не пропустив вперед себе "Барселону" (90) і став чемпіоном Іспанії. "Реал" виграв прімеру в рекордний 33-й раз, у "Барселони" 24 титули. Мадридський клуб не вигравав чемпіонат Іспанії із сезону-2011/12.

Малага - Реал 0:2

Голи: Роналду, 2, Бензема, 55

Малага: Камені - Торрес, Вільянуева, Ернандес Родрігес, Рикка - Ресіо, Камачо, Кеко (Кастро, 60), Форналс, Хоні (Дуда, 72) - Рамірес (Шарлес, 69)

Реал: Навас - Данило, Варан, Рамос, Марсело - Модріч, Каземіро (Ковачич, 66), Кроос - Іско (Родрігес, 66), Бензема (Мората, 73), Роналду

Попередження: Камені, Хоні

Барселона - Ейбар 4:2

Голи: Хункі, 63 (автогол), Суарес, 73, Мессі, 75 (з пенальті), 90+2 - Інуї Такасі, 7, 61

Барселона: тер Штеген - Роберто (Гомеш, 46), Умтіті, Марлон, Альба - Іньєста, Ракітіч (Алькасер, 71), Бускетс - Мессі, Л. Суарес, Неймар

Ейбар: Йоель - Капа, Лежен, Арбіль, Хункі - Пенья (Леон, 68), Ескаланте (Рівера, 84), Гарсія, Інуї Такасі - Енріч (Гальвес, 77), Кіке

Попередження: Бускетс - Ескаланте, Капа, Пенья

Вилучення: Капа, 74 (друга жовта картка)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реал" і "Ювентус" виграли у півфіналі Ліги чемпіонів

Мадридський "Реал" може поповнити колекцію титулів перемогою в Лізі чемпіонів, якщо у фіналі обіграє італійський "Ювентус". Вирішальний матч відбудеться в Кардіффі 3 червня.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" уперше за 5 років виграв чемпіонат Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути