пʼятниця, 05 травня 2017 05:10

"Реал" і "Ювентус" виграли у півфіналі Ліги чемпіонів

Автор: REUTERS
  Джанлуїджі Буффон (№1) провів 100 матчів за ”Ювентус” у Лізі чемпіонів
Джанлуїджі Буффон (№1) провів 100 матчів за ”Ювентус” у Лізі чемпіонів

Практично визначили учасників фінального матчу Ліги чемпіонів-2017 з футболу. Найімовірніше, 3 червня на стадіоні "Мілленіум" у Кардіффі, Вельс, зіграють іспанський "Реал" та італійський "Ювентус". 1998‑го команди зустрічалися у вирішальному поєдинку. Тоді переміг "Реал" — 1:0.

У вівторок мадридський клуб, чинний переможець турніру, на домашньому стадіоні "Сантьяго Бернабеу" розібрався із земляками з "Атлетико" — 3:0. Усі три м'ячі забив португалець 32-річний Криштіану Роналду. Зробив це в другому поспіль матчі Ліги чемпіонів. Два тижні тому подібне сталося у грі з німецькою "Баварією".

Ключовим чинником у матчі стала перевага "Реала" в центрі поля. Півзахист набув дещо незвичного вигляду. Замість флангового нападаючого Бейла грав розігруючий Іско. Це тільки посилило гру господарів у контролі м'яча. Бойовитий зазвичай "Атлетико" не показав звичної гри та знітився під тиском суперника.

Інший півфінальний матч між французьким "Монако" й італійським "Ювентусом" вийшов більш конкурентний.

Клас туринського клубу — вищий. Саме "Ювентус" диктував гру на її початку. Обравши зручний для себе неквапливий темп, не дав суперникові розбігтися. "Монако" вирівняв гру ближче до середини тайму, проте з тактичної точки зору перевага італійців була очевидна. Виправдала себе схема з трьома центральними захисниками. Вона чудово підійшла Дані Алвешу, який завжди напружував лівий фланг оборони "Монако".

Постійно рухався центральний нападаючий Гонсало Ігуаїн, пропонуючи себе для розвитку чи закінчення атак. Саме аргентинець забив обидва голи в поєдинку. Господарі зуміли створити проблеми обороні суперника наприкінці матчу, але безпомилково зіграв голкіпер "Ювентуса" 39-річний Джанлуїджі Буффон.

Футбол. Ліга чемпіонів 2015/16. 1/2 фіналу. Перші матчі

2 травня, вівторок

"Реал", Мадрид, Іспанія — "Атлетико", Мадрид, Іспанія — 3:0

Повторний матч — 10 травня, середа

3 травня, середа

"Монако", Франція — "Ювентус", Турин, Італія — 0:2

Повторний матч — 9 травня, вівторок

Зараз ви читаєте новину «"Реал" і "Ювентус" виграли у півфіналі Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути