субота, 19 жовтня 2019 10:16

Рафаель Надаль одружується із дівчиною після 14 років відносин

Рафаель Надаль одружується із дівчиною після 14 років відносин
Мері Перельо і Рафаель Надаль запросять на весілля близько 350 людей.

Сьогодні відбудеться весілля іспанського тенісиста Рафаеля Надаля і його коханої Мері Перельо.

Про це повідомляє btu.org.ua

Як уже повідомляв ряд іспанських ЗМІ, пара вибрала для одруження елітну віллу "La Fortaleza". Оренда комплексу коштує близько 40 тисяч євро за день.

Організатори весілля домоглися закриття авіапростору над місцем проведення торжества. За порушення і польоти будь-якого транспорту або дронів загрожують штрафи в розмірі 30-50 тисяч євро.

Відомо, що весь персонал, який буде обслуговувати захід, підписав договір про нерозголошення, а гостей Рафа і Мері попросили прийти без мобільних телефонів або, у крайньому разі, не брати їх на саму церемонію. За безпеку на весіллі буде відповідати приватна охоронна фірма, до послуг муніципальної поліції організатори не зверталися. За частування буде відповідати один з найвідоміших шеф-кухарів Іспанії Макарена де Кастро.

На весілля тенісиста і його нареченої, за інформацією журналістів, прибудуть близько 350 гостей. Серед запрошених ЗМІ не очікують побачити головних конкурентів Надаля по Туру. Невідомо ніяких подробиць про приїзд на Мальорку Новака Джоковича, який виступить з іспанцем на наступному тижні в показовому матчі в Казахстані, а Роджер Федерер готується до старту на турнірі в Базелі.

Серед колег спортсмена на весіллі побувають його друзі по збірній Іспанії, Марк Лопес, Фелісіано Лопес, Фернандо Вердаско, й інші представники іспанського тенісу. Видання "Hola!" серед можливих гостей називає співака Енріке Іглесіаса, футболістів Ікера Касільяса і Серхіо Рамоса, баскетболіста Пау Газоля.

Напередодні наречена провела вечірку разом з подругами. ЗМІ пишуть, що Перельо вибрала для себе плаття від іспанського бренду "Rosa Clará".

Рафаель і Мері перебувають у стосунках вже 14 років. У січні преса повідомила, що заручини пари відбулася в Римі в 2018 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надаль пробив неймовірний удар на чемпіонаті США

Друга ракетка світу Рафаель Надаль і його кохана Марія Франциска Перельо познайомилися ще тінейджерами через спільних друзів.

Зараз ви читаєте новину «Рафаель Надаль одружується із дівчиною після 14 років відносин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути