Ексклюзиви
середа, 25 лютого 2009 18:46

"Зараз "Валенсія" не в найкращій формі" - наставник клубу

"Зараз "Валенсія" не в найкращій формі" - наставник клубу

Наставник "кажанів" Унаї Емері, не дивлячись на нічию в Києві, розглядає шанси своєї команди з "Динамо" як рівні, але вже думає про майбутнього суперника, яким може стати "Металіст" або "Сампдорія".

"Нам необхідна перемога в завтрашньому матчі, - почав Емері. - Не дивлячись на всі існуючі проблеми, ми зобов"язані проходити "Динамо", але зробити це буде не так вже і легко".

Емері: наші шанси з "Динамо" - 50 на 50

Не забув іспанський фахівець оминути тему травмованих гравців. "Я хочу подякувати медперсоналу нашого клубу, який зараз працює у поті чола.

Ті травми, які ми зараз маємо, - наслідок нашого щільного графіка. Наші футболісти практично не мають відпочинку. Є невелике пошкодження у Алексіса, Марчена у звітному поєдинку, судячи з усього, не зіграє".

Емері пригадав також події першого матчу між "Валенсією" і "Динамо". "Мене більше всього турбує, що в таких випадках, наша команда не завжди уміє забивати. У Києві у "Динамо" були багато моментів і, у результаті, я був радий тому результату, який ми вивезли з України.

Я вірю в команду і розумію, що зараз вона знаходиться не в найкращій формі. Головне наше завдання - зіграти упевнено в обороні і не дати суперникові простору".

За матеріалами sport.com.uа, europapress

Зараз ви читаєте новину «"Зараз "Валенсія" не в найкращій формі" - наставник клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути