Ексклюзиви
середа, 25 лютого 2009 11:13

Бангура і Нінкович не допоможуть "Динамо" у матчі з "Валенсією"

Бангура і Нінкович не допоможуть "Динамо" у матчі з "Валенсією"

Сьогодні "Динамо" провело останнє тренування перед вильотом до Валенсії на повторний матч 1/16 фіналу Кубка УЄФА з місцевою командою. Окремо від решти футболістів займалися Ісмаель Бангура і Мілош Нінкович.

Як розповів лікар команди Андрій Шморгун, у гвінейського нападника запалилося ахілове сухожилля, саме тому він поки що не може брати участь в ігрових тренуваннях. Травма достатньо серйозна, але Ісмаель вже одужує.

Якщо буде загроза збільшити ушкодження, то ризикувати здоров"ям футболіста не будуть

Сербський півзахисник, як і Бангура, також виконував бігові вправи навколо тренувальних полів. Футболіста продовжує турбувати ушкодження коліна, яке він отримав ще на другому навчально-тренувальному зборі в матчі з московським "Динамо".

Проте, Мілош зміг взяти участь у першому матчі з "Валенсією" в Києві. Цілком можливо, Нінкович зможе зіграти і на "Местальї" в четвер, але якщо буде загроза збільшити ушкодження, то ризикувати здоров"ям футболіста не будуть, пише інформаційний відділ ФК"Динамо" (Київ).

Нагадаємо, перший матч 1/16 фіналу Кубка УЄФА проходив у Києві на стадіоні ім. В. Лобановського і закінчився з рахунком 1-1, автори голів: Сілва (8), Мілевський (61). 26 лютого відбудеться другий матч. "Динамо" зіграє з "Валенсією" на "Местальї" о 22:30 за київським часом. Пряму трансляцію проведе телеканал "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Бангура і Нінкович не допоможуть "Динамо" у матчі з "Валенсією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути