понеділок, 03 листопада 2008 11:35

"Залишити Шевченка на трибуні було болючим рішенням" - Анчелотті

"Залишити Шевченка на трибуні було болючим рішенням" - Анчелотті

Головний тренер "Мілана" Карло Анчелотті після матчу чемпіонату Італії з "Наполі" (1:0) висловив задоволення тим, що перемога дозволила червоно-чорним очолити турнірну таблицю.

"Ми щасливі після довгого часу повернутися на перше місце в серії A, - наводить слова наставника офіційний сайт "Мілана". - Приємно, що команда швидко змогла оправитися від поразок в двох стартових матчах чемпіонату. Я гордий за цих хлопців".

"У матчі з "Наполі" ми продемонстрували хороший темп гри, - відзначив також Анчелотті. - Наші суперники зробили ставку на контратаки, і "Мілан" в першому таймі багато володів м"ячем. Ну, а другу половину зустрічі мої підопічні провели просто здорово. Захисники грали рухливо і злагоджено. Гаттузо постійно був готовий підстрахувати Бонеру і Фаваллі, коли ті були недостатньо агресивні. Втім, ці двоє чудово взаємодіють на полі, що є найважливішим моментом в захисті "Мілана". Фаваллі грає дуже розумно, він для нас, немов манна небесна".

"Конкуренція за місце в складі корисна для наших футболістів, хай мені іноді доводиться ухвалювати болісні рішення - наприклад, залишити Шевченка на трибуні. Дзамбротта і Янкуловскі теж зіграли здорово. В цілому ж я горджуся всією командою. Повернення на перше місце додасть нам сміливості, і тепер гравці та вболівальники "Мілана" зможуть перевести дух".

Динамоманія

Зараз ви читаєте новину «"Залишити Шевченка на трибуні було болючим рішенням" - Анчелотті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути