четвер, 03 липня 2008 12:40

"За два місяці Україна може опинитися "поза грою"

Народний депутат України, член Єдиного Центру Василь Петьовка закликає уряд терміново зайнятися підготовкою до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Прем"єр-міністру Тимошенко слід зрозуміти, що вже за два місяці Україна має всі шанси опинитися, кажучи футбольною мовою, у положенні "поза грою", – зауважив депутат.

На думку Петьовки, Кабмін Тимошенко не поспішає розв"язувати проблеми футбольного чемпіонату, бо не має шансів залишитися при владі до 2012 року, а відтак – не зможе скористатися "лаврами головного будівельника чемпіонату".

Петьовка переконаний, що голова уряду намагається перекласти вирішення найскладніших питань на плечі Президента України.

"Схоже, так буде і цього разу. Зважаючи на безпомічність уряду (реальну або вдавану) в питанні підготовки до європейського чемпіонату, Президент був змушений втрутитися. На ініційованій ним зустрічі з президентом УЄФА, що має відбутися сьогодні, він намагатиметься врятувати право України на проведення Євро-2012", – зазначив депутат.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «"За два місяці Україна може опинитися "поза грою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути