Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2008 09:46

"Вся Європа говорить про Кіпр та "Анортосіс" - Кецбая

Головний тренер кіпрського "Анортосіса" Темурі Кецбая після сенсаційної перемоги над грецьким "Панатінаїкосом" (3:1) в 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів сказав про те, що до наступних ігор клуб стане ще сильніший.

- Поздоровляю гравців з цією перемогою, - наводить слова грузинського фахівця офіційний сайт УЄФА. - Це історичний день і для нас, і для всієї країни. Вся Європа говорить про Кіпр і "Анортосіс". Після того, як ми повели 2:0, гравці втратили холоднокровність і перестали контролювати м"яч. Але, проте, вони дуже старалися, ну деяким чином нам пощастило, звичайно. Проте великий клуб не можна перемогти без успіху. Важливо, що ми не дозволили суперникові створити багато голевих моментів. Тепер є час для того, щоб розслабитися і відпочити. Тоді до наступної гри ми будемо ще сильніші. Постараємося в кожному наступному матчі грати, як сьогодні, і набирати очки".

"Анортосіс" має в своєму активі 4 очки, і тепер його чекають два матчі з міланським "Інтером".

Sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «"Вся Європа говорить про Кіпр та "Анортосіс" - Кецбая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути