Ексклюзиви
субота, 16 січня 2010 18:37

"Вест Хем" заборгував 110 мільйонів фунтів

"Вест Хем" заборгував 110 мільйонів фунтів

Джерело, близьке до керівництва лондонського "Вест Хема", повідомило в інтерв"ю ESPN, що за останній час борги клубу збільшилися до 110 мільйонів фунтів. Тим часом, переговори про зміну власника повинні завершитися на наступному тижні.

Раніше вважалося, що сумарний борг "молотобійців" оцінюється в 45-60 млн. фунтів. Однак, тепер стало відомо, що сума значно більша - близько 110 млн. фунтів, причому 40 млн. з них "Вест Хем" винен іншим клубам, як всередині Англії, так і в інших країнах, по ряду трансферів, які відбулися за останні роки.

"Реальний борг "Вест Хема" складає 110 млн. фунтів, і 40 млн. вони винні іншим клубам. Це набагато гірше, ніж будь-хто міг уявити. Цей борг утворився за останні 3-4 роки. Клуб терміново потребує свіжого фінансового вливання. Сподіваюся, до зміни власника клубу залишаються лічені дні - операція може відбутися вже на початку наступного тижня".

У числі головних претендентів на покупку "Вест Хема" значаться колишні власники "Бірмінгема" Девід Голд та Девід Салліван, голова AirAsia Тоні Фернандес, торговець нерухомістю з Майамі Массімо Келліно (також власник "Кальярі") та фінансова компанія Intermarket.

premiership.ru

Зараз ви читаєте новину «"Вест Хем" заборгував 110 мільйонів фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути