четвер, 23 жовтня 2008 13:23

"В Мінську "Зеніт" приречений" - білоруські ЗМІ

Білоруси, ошаленілі від гри і результатів борисовського БАТЕ, схоже вже бачать свою команду в плей-офф Ліги чемпіонів, а збірну - у фінальній стадії чемпіонату світу 2010 року.

Ось головний редактор поважаної в Білорусії газети "Радянська Білорусь" Павло Якубович так точно. В інтерв"ю "Спорт день за днем" головний редактор зробив декілька красномовних коментарів.

"Після тієї нічиї (з "Ювентусом" - прим.) ні про яку сенсацію вже мови бути не може. Такий було настрій наших вболівальників перед зустріччю в Пітері, вони сподівалися на перемогу, та і гра показала обгрунтованість цих надій. Народних гулянь не було. У нас це не в моді. А прогноз... "Зеніт" класом вище, але у БАТЕ більше куражу. Тому шансів на перемогу в Мінську у пітерців дуже мало", - говорить він.

"Газетярі вже прикидають, як зараз європейські клуби вишикуються в чергу за братами Родіоновими, іншими перспективними гравцями БАТЕ. Але чемпіон Білорусії сильний саме командою, зірок в його складі немає. Їх взагалі немає у нас, окрім Глєба, і збірна укомплектована переважно легіонерами.

Але її тренер Бернд Штанге зумів створити колектив, якому під силу поборотися за друге місце у відбірній групі чемпіонату світу з хорватами і українцями", - вважає головний редактор газети "Радянська Білорусь".

terrikon

Зараз ви читаєте новину «"В Мінську "Зеніт" приречений" - білоруські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути