Ексклюзиви
вівторок, 27 листопада 2007 17:01

"Україна може не встигнути підготуватися до Євро-2012"

"Україна може не встигнути підготуватися до Євро-2012"
Віктор Корж, що склав з себе повноваження міністра у справах сім"ї, молоді і спорту України разом з рештою членів уряду, заявив, що Україна на даний момент не встигає не встигає з підготовкою до фінальної частини чемпіонату Європи по футбоу 2008 року.

- Ми дійсно спізнюємося з підготовкою до чемпіонату з погляду генерального плану, що знаходиться у стадії завершення, - прокоментував свої слова Корж. - Причини цього, з одного боку, у виконавській дисципліні окремих чиновників в регіонах, а з іншої - в об"єктивних чинниках, пов"язаних з тим, що не працювала Верховна Рада. А отже, не можуть почати свою діяльність створені урядом департамент у складі Секретаріату Кабінету Міністрів, а також Національне агентство, яке виконуватиме основний об"єм роботи з підготовки до чемпіонату. Для того, щоб агентство могло почати діяльність в січні, необхідно терміново внести зміни до Державного бюджету 2008 року.

Уряд затвердив Державну програму щодо підготовки і проведення в Україні Євро-2012. Попередні об"єми фінансування складають 118 млрд. 268 млн.грн., з яких: за рахунок засобів держбюджету - 12 млрд. 682 млн.грн.; місцевих бюджетів - 4 млрд. 269 млн.грн., позабюджетних засобів - 101 млрд. 215 млн.грн.

Джерело: www.censor.net.ua
Зараз ви читаєте новину «"Україна може не встигнути підготуватися до Євро-2012"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути