Ексклюзиви
середа, 15 грудня 2010 16:51

"У вас немає часу на дрібні суперечки і конфлікти" - Платіні до конгресу ФФУ

"У вас немає часу на дрібні суперечки і конфлікти" - Платіні до конгресу ФФУ

Президент УЄФА Мішель Платіні закликав Федерацію футболу України (ФФУ) утриматися від конфліктів всередині організації.

Про це йдеться в його зверненні, яке в середу, 15 жовтня, розміщено на офіційному сайті ФФУ. У своєму посланні Мішель Платіні нагадав, що до старту Євро-2012, який пройде в Україні та Польщі, залишилося небагато.

"У вас залишилося лише півтора року. Але вам ще багато необхідно зробити і подолати багато перешкод. Ні, часу щоб його втрачати і, тим більше, витрачати його на дрібні суперечки і конфлікти, які цікавлять лише окремих персонажів", - йдеться в листі Платіні, який адресовано учасникам Конгресу ФФУ.

Президент УЄФА зазначив, що для подолання труднощів при підготовці до континентальної першості необхідна єдність.

"Настав час єдності. Лише єдність футбольної сім'ї дасть вам можливість досягти того, що здавалося неможливим взагалі ще не так давно, а саме - прийняти одне з найбільш значущих подій світу, - вказав Платіні. - Я вітаю президента ФФУ, Григорія Суркіса і вдячний йому за всі зусилля в останні кілька років. Григорій - людина, без якого цей проект не існував би".

Нагадаємо, що напередодні Конгресу ФФУ в багатьох містах України пройшли акції проти Григорія Суркіса. Написи "Суркіса - у відставку" з'являються на парканах і стінах будинків, на рекламних щитах. В інтернеті з'явилося декілька роликів, один з них транслюється в київському метро. Також в соціальній мережі Facebook є група "Суркіса - у відставку". Сам Григорій Суркіс розгорнуту кампанію вважає антирекламою Євро-2012 і Україна.

На сьогоднішньому ж Конгресі ФФУ було зроблено спробу змістити Григорія Суркіса з займаної посади. Однак вона зазнала невдачі, оскільки не була внесена в регламент Конгресу.

У результаті Григорій Суркіс розпустив Конгрес ФФУ, який так і не зміг проголосувати за порядок денний.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «"У вас немає часу на дрібні суперечки і конфлікти" - Платіні до конгресу ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути