Ексклюзиви
субота, 30 жовтня 2010 11:01

"Мене вже давно нічого не зачіпає" - Суркіс про звинувачення Марангоса

"Мене вже давно нічого не зачіпає" - Суркіс про звинувачення Марангоса

Президент Федерації футболу України (ФФУ) Григорій Суркіс під час відбулося 29 жовтня засідання "Футбольного прес-клубу" висловив думку з приводу опублікованої в пресі заяви колишнього скарбника Федерації футболу Кіпру Спіроса Марангоса про те, що Україна і Польща, нібито підкупили членів виконкому УЄФА, щоб отримати право проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"З цього приводу є офіційна заява, висловлене вустами генерального секретаря УЄФА Джанні Інфантіно. УЄФА запропонував Спірос Марангосу надати всі факти, які в нього є. Цього він не зробив", - зазначив Григорій Суркіс.

На питання про те, чи не зачіпає його як президента ФФУ звинувачення Спіроса Марангоса виключно української сторони, Григорій Суркіс відповів: "Мене, в принципі, вже давно нічого не зачіпає. Коли ти є складовою частиною великої гри під назвою футбол, чутки, шантаж, брудні звинувачення були є і будуть, незалежно від того, хто сьогодні, завтра чи через п'ять років очолює федерацію футболу будь-якої національної асоціації, хто буде президентом ФІФА або УЄФА. Сама гра породжує бажання окремих людей намагатися на цьому грати".

У ході діалогу з журналістами, відзначаючи прогрес у підготовці України до європейського футбольного форуму, Григорій Суркіс сказав: "Згадайте скільки було домислів про те, чи залишиться в Євро-2012 в нашій країні. З часу вступу на пост Президента України Віктора Януковича підготовка до чемпіонату просунулася, що дало всі підстави виконавчому комітету УЄФА остаточно затвердить календар змагань. У наступному році в нас відбудеться жеребкування фінального турніру. Ми до цього ретельно готуємося. А потім будемо приймати і гостей Євро-2012".

За матеріалами Укрінформ

Зараз ви читаєте новину «"Мене вже давно нічого не зачіпає" - Суркіс про звинувачення Марангоса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути