Ексклюзиви
середа, 15 грудня 2010 16:27

Ярославський попросив Суркіса акуратніше висловлюватися

Ярославський попросив Суркіса акуратніше висловлюватися

Президент харківського "Металіста" Олександр Ярославський поговорив про Конгрес ФФУ, який відбувся в Будинку футболу 15 грудня.

"Довго слухав байки Крилова. Я взяв клуб, який копали ногами, клуб кілька разів став бронзовим. Був побудований стадіон, який коштує $ 95 млн., з яких я вклав 30.

Я побудував аеропорт за 100 млн, футбольну академію, базу, від якої ахнула збірна Іспанії. А тепер я чотири години сидів і слухав образи на свою адресу", - говорить Олександр Владленович.

Президент "Металіста" сподівається і вірить в вердикт Лозанни у справі матчу "Металіст" — "Карпати".

"Нехай Лозанна сама розбирається, я не думаю, що у Суркіса якісь лапи в Лозанні, на відміну апеляційного комітету ФФУ. Висновки Генпрокуратури Україні він викинув у відро, хоча у випадку з матчем "Баварія" - "Зеніт" мюнхенська прокуратура довела, що ніякого договорняка не було, незважаючи на висловлення УЄФА.

Є Лозанна, Лозанна скаже. Я б попросив Вас, Григорію Михайловичу, на адресу мене і футбольного клубу "Металіст" акуратніше висловлюватися", - сказав Ярославський.

Нагадаємо, конгрес ФФУ не зміг проголосувати за порядок денний, в результаті чого Григорій Суркіс його розпустив. Наступне засідання має відбутися через 90 днів.

За матеріалами Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Ярославський попросив Суркіса акуратніше висловлюватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути