середа, 15 грудня 2010 09:22

Рабинович не бачить альтернативи Григорію Суркісу

Рабинович не бачить альтернативи Григорію Суркісу

Президент ФК "Арсенал" (Київ) Вадим Рабинович напередодні XII конгресу Федерації футболу України коротко змалював свою позицію щодо останніх подій в українському футболі.

"У мене претензій до керівництва ФФУ немає - тут претензії до керівництва київської федерації, яка вибирала делегатів на Конгрес і не врахувала, що в Києві є команда Прем'єр-ліги ФК" Арсенал" і що її голос повинен бути представлений на такому форумі", - сказав він.

Рабинович вважає, що "вийшов якийсь перекіс"

"Президент київського клубу ПЛ не став делегатом Конгресу. У той час, як, наприклад, від Харкова делегатом обраний Олександр Ярославський (ФК "Металіст"), а від Дніпропетровська - Ігор Коломойський ("Дніпро"). А в Києві у нас проблема", - цитує Рабиновича офіційний сайт клубу.

"Я твердо вважаю, що чим менше створювати проблем в українському футболі до 2012 року, тим тільки краще буде людям і футболу. Що стосується особисто Григорія Суркіса, то я вважаю, що замінити його на сьогоднішній день просто немає ким, альтернативи немає! І ніж дражнити гусей, краще б зайнялися футбольним господарством всерйоз", - заявив президент "Арсеналу".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Рабинович не бачить альтернативи Григорію Суркісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути