Ексклюзиви
неділя, 05 грудня 2010 11:32

"Бажаючим попрощатися з Суркісом доведеться ще два роки писати на парканах" - Бандурко

"Бажаючим попрощатися з Суркісом доведеться ще два роки писати на парканах" - Бандурко

Перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко прокоментував інформаційну кампанію, спрямовану проти національної асоціації та її керівництва.

Також Бандурко висловив упевненість, що Григорій Суркіс залишиться президентом ФФУ мінімум до завершення Євро-2012.

"Ці парканні написи, передруковані в газеті на правах реклами, в яких фігурує прізвище Григорія Суркіса, нічого спільного з реальними інтересами футболу не мають. Це реклама не з футбольного світу, вона розрахована явно на іншого споживача, - сказав Бандурко. - Порядок денний чергового грудневого Конгресу ФФУ давно сформований і затверджений Виконкомом, як цього вимагає наш статут. Так от, ніякі питань про переобрання президента ФФУ на цьому футбольному форумі не розглядаються".

"До речі, управлінська команда Григорія Суркіса і в центрі, і в регіонах після перемоги 2007 року в Кардіффі отримала на минулому звітно-виборному конгресі керівний мандат включно до завершення проекту Євро-2012, - додав перший віце-президент ФФУ. - Тому, всім нетерплячим - достроково попрощатися з нинішнім главою національної асоціації - доведеться ще два роки хіба що продовжувати писати на парканах...".

Відзначимо, що зараз у багатьох містах Україні розгортаються акції проти президента Федерації футболу України Григорія Суркіса. Написи "Г. Суркіса - у відставку" з'являються на парканах і стінах будинків, на рекламних щитах.

В інтернеті з'явилося декілька роликів, один з них транслюється в київському метро. Також у соціальній мережі Facebook є група "Г. Суркіса - у відставку".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Бажаючим попрощатися з Суркісом доведеться ще два роки писати на парканах" - Бандурко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути