Ексклюзиви
четвер, 03 червня 2010 14:38

"У першому таймі тренерам довелося нас "розбудити" - Коноплянка

"У першому таймі тренерам довелося нас "розбудити" - Коноплянка

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка після товариського матчу з Норвегією (1:0) поділився враженнями від дебютних матчів у складі національної команди.

"Думаю, що тренери нашої команди підсумками гри залишилися задоволені. Хоча в першому таймі їм, звичайно, довелося нас "розбудити" - попросили діяти живіше. У принципі, ви самі бачили: Норвегія на початку матчу оборонялася, а ми цим не користувалися, просто катали м'яч. А після перерви почали грати гостріше, і це принесло результат.

Думаю, що про такий дебют можна лише мріяти. Постараюся найближчим часом довести, що здатний і на більше, і буду прагнути з кожним матчем покращувати свою гру", - цитує гравця Dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, збірна України в Осло перервала серію Норвегії з п'яти вікторій, але разом з тим продовжила свою вже до трьох перемог під керівництвом Маркевича.

Наша збірна експериментальним складом обіграла вікінгів, які випереджали її в рейтингу ФІФА на одну позицію, з рахунком 1:0. Після штрафного у виконанні Коноплянки Кнудсен відбив м'яч перед собою, і новачок збірної Зозуля добив його в сітку - вже в першому матчі 20-річний динамівець відкрив рахунок своїм голам за головну команду країни, пише "Сегодня".

Раніше вдома були обіграні Литва (4:0) і Румунія (3:2).

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"У першому таймі тренерам довелося нас "розбудити" - Коноплянка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути