четвер, 03 червня 2010 10:37

Лондонський "Арсенал" хотів подивитися на гру Шовковського проти Норвегії

Лондонський "Арсенал" хотів подивитися на гру Шовковського проти Норвегії

Олександр Шовковський, який не грає за збірну за домовленістю з Маркевичем, може перейти в лондонський "Арсенал", повідомив його агент Шандор Варга.

"З "Арсеналу" у мене запитували, чи буде Саша грати з Норвегією, хотіли поїхати його подивитися, - каже Варга. - Останні 2-3 роки у" канонірів "проблема з воротарем. До кінця літа вони точно куплять кіпера. Але дивляться не тільки Сашу, а близько 10 воротарів. Вік Шовковського - 35 - дозволяє йому відіграти в Англії років п'ять. "Динамо", у разі пропозиції, має його відпустити. Але переговорів ще немає".

Нагадаємо, раніше голкіпер донецького "Шахтаря" Андрій П'ятов потрапив у сферу інтересів лондонського "Арсеналу", повідомляє The Daily Express. За інформацією джерела, "каноніри" спробують підписати П'ятова після ЧС в ПАР.

Нещодавно наставник лондонців Арсен Венгер заявив, що нинішнім воротарям лондонської команди не гарантовані місця в основному складі.

За матеріалами Сегодня, Сhampionat.ru

Зараз ви читаєте новину «Лондонський "Арсенал" хотів подивитися на гру Шовковського проти Норвегії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути