вівторок, 18 травня 2010 14:51

Лондонський "Арсенал" слідкує за П'ятовим з 2008 року

Лондонський "Арсенал" слідкує за П'ятовим з 2008 року

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер хоче, щоб його клуб поповнився воротарем "Ліона" Уго Ллорісом. Однак голкіпер французького клубу може коштувати "канонірам" 12 мільйонів фунтів стерлінгів.

Якщо лондонці не зможуть викласти дану суму, резервним варіантом є страж воріт донецького "Шахтаря" Андрій П'ятов, повідомляє goal.com.

Ллоріс перейшов до лав екс-чемпіонів Франції два роки тому. 23-річний футболіст закріпив за собою перший номер не тільки нового клубу, але й національної команди країни. У цьому році він провів 52 матчі і пропустив 44 м'ячі. У 20 іграх він залишив свої ворота в недоторканості.

Другий кандидат Венгера Андрій П'ятов перебуває в полі зору наставника "Арсеналу" з 2008 року. У тому сезоні "Шахтар" провів успішну єврокубкову кампанію і завоював останній Кубок УЄФА. Якщо фінансове становище не дозволить лондонцям придбати одного з цих воротарів, то купівля може бути відкладена до зимового трансферного вікна.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «Лондонський "Арсенал" слідкує за П'ятовим з 2008 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути