субота, 07 лютого 2009 14:44

"Тимощук точно перейде в "Баварію" - президент клубу

"Тимощук точно перейде в "Баварію" - президент клубу

Президент "Баварії" Карл-Хайнц Румменіге прояснив ситуацію навколо трансферу півзахисника "Зеніту" і збірної України Анатолія Тимощука і підписання повноцінного контракту з форвардом "Лос-Анджелес Гелаксі" і збірної США Лендоном Донованом, який перебуває в оренді мюнхенців, повідомляє sport.segodnya.

"Я можу абсолютно точно підтвердити те, що Тимощук стане гравцем нашої команди. Ми досягли угоди з футболістом, про що проінформували "Зеніт". Єдиною проблемою зараз є те, що пункт, який дозволяє гравцеві залишити Санкт-Петербург за певну суму відступних, набуває чинності лише 1 березня. Проте ми намагаємося знайти компроміс з цим питанням, - заявив Румменіге в інтерв"ю fcb.de.

- Що стосується Донована, то вчора мені дзвонили представники "Мілана", які мають схожі проблеми з Девідом Бекхемом. Вони скептично ставляться до того, що "Гелаксі" розлучиться відразу з двома провідними футболістами, але врешті-решт це тільки питання грошей. Повернемося до цього питання в майбутньому, нам треба провести декілька важливих матчів, подивимося, як Лендон проявить себе в них, чи зможе він допомогти нашій команді. Це і буде основним критерієм".

Анатолій Олександрович Тимощук (30 березня 1979, Луцьк) - український футболіст. Півзахисник, який грає за ФК "Зеніт" (Санкт-Петербург) і національну збірну України. Капітан "Зеніту".

Титули

Триразовий чемпіон України: 2002, 2005, 2006

Триразовий володар Кубка України: 2001, 2002, 2004

Володар Суперкубка України: 2005

Найкращий український футболіст року (за версією видання "Український футбол"): 2002 і 2006

Чемпіон Росії: 2007

Найкращий гравець чемпіонату Росії: 2007

Суперкубок Росії: 2008

Володар Кубка УЄФА: 2008

учасник чемпіонату світу: 2006

Цікаві факти

В юності кумиром Тимощука був Лотар Маттеус. Капітанська пов"язка з кольорами німецького прапора, яку певний час носив капітан "Шахтаря", колись належала саме цьому футболістові.

Одна з улюблених пісень - "911" ("Океан Ельзи").

Учасник матчу "Друзі Зідана" - "Друзі Роналду" (у команді француза). Товариші з команди називали його "Timo".

На сайті "гірників" під час опитування, присвяченого 70-річчю "Шахтаря", уболівальники обрали Анатолія Тимощука капітаном символічної збірної усіх часів.

Любить "бонсай".

Єдиний український футболіст, який став прототипом для літературного персонажа (Тимофій Онищук з книги російського письменника Ярослава Вєрова "Пан Чичиков").

wikipedia

Зараз ви читаєте новину «"Тимощук точно перейде в "Баварію" - президент клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути