вівторок, 03 лютого 2009 14:01

"Тимощук залишається в "Зеніті" - офіційно

Автор: novynar
  Анатолій Тимощук
Анатолій Тимощук
3 лютого, пітерський "Зеніт" в офіційному прес-релізі спростував інформацію про те, що півзахисник Анатолій Тимощук влітку перейде до "Баварії".

"Зеніт" заявляє, що інформація про перехід Анатолія Тимощука в інший клуб, оприлюднена у деяких ЗМІ, не відповідає дійсності. Зараз Тимощук має діючий контракт із "Зенітом". Підписання Тимощуком контракту з іншим клубом можливо лише в період літнього трансферного вікна, коли "Зеніт" зможе розглядати пропозиції від клубів, зацікавлених у придбанні гравця", - йдеться у прес-релізі.

Нагадаємо, раніше "Reuters"повідомляло, що генеральний менеджер клубу Улі Хенесса був на 100% упевнений у переході українця до "Баварії":

"Як я розумію, Тимощук буде у розпорядженні тренерів "Баварії" 1 липня 2009 року. Ми вже досягли домовленості з футболістом, але залишилося уточнити дату переходу українця з "Зенітом". Поки не вирішено, у квітні або у липні Тимощук стане гравцем "Баварії".

sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Тимощук залишається в "Зеніті" - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути