пʼятниця, 06 лютого 2009 10:43

Воронін назвав Тимощука божевільним

Нападник "Герти" Андрій Воронін в інтерв"ю "Bild" дав характеристику своєму партнеру по збірній України Анатолію Тимощуку, який грає за "Зеніту".

"Ми разом виступаємо за збірну з 16 років. Я провів за національну команду 56 матчів, і Тимощук у всіх цих зустрічах був на полі. Ми разом грали на чемпіонаті світу в Німеччині. До речі, на зборах уже сім років живемо в одній кімнаті", - розповів 29-річний форвард берлінського клубу.

Капітан "Зеніту" влітку повинен стати гравцем "Баварії". Воронін вважає, що Тимощук буде цінним придбанням для чемпіонів Німеччини.

"Він божевільний у хорошому сенсі цього слова. Толя не вміє програвати. На тренуваннях він завжди йде до кінця у боротьбі, - сказав нападник берлінців. - Боротьба - це взагалі його сильна сторона. Він рідко їх програє. У збірній Тимощук орієнтований на оборону, оскільки в України і так багато сильних гравців у нападі. Але не факт, що у "Баварії" його використовуватимуть так само. Адже в Анатолія відмінний удар з правої ноги. Крім того, він справжній професіонал та розбишака".

"Я відзначив би його витривалість, - продовжив Воронін. - Він переміщається по полю більше за інших. До речі, Толя починав грати в нападі. Але у нього це не дуже виходило. У "Шахтарі" Тимощука зробили опорним хавбеком. Це було вдалим рішенням. Ще один цікавий момент - ми ніколи не грали один проти одного. У наступному сезоні, можливо, усунемо цей мінус".

"Террикон", "СЭ"

Зараз ви читаєте новину «Воронін назвав Тимощука божевільним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути