пʼятниця, 22 червня 2007 16:56

"Спартак" продав Родрігеса до Іспанії

Московський "Спартак" продав права на аргентинського захисника Клементе Родрігеса іспанському "Еспаньйолу", повідомляє Лента.Ру з посиланням на місцеве видання Marca. Клуб з Барселони заплатив за футболіста два мільйони євро.

"Спартак" купив Родрігеса літом 2004 року у аргентинського "Бока Хуніорс" за шість мільйонів євро, але минулою взимку повернув захисника на правах оренди.

Родрігес провів в "Спартаку" два з половиною роки, і велику частину цього часу був гравцем основного складу. Проте в кінці 2006 року його дії на полі стали викликати багато критики з боку тренерів та уболівальників, і аргентинець був відданий в оренду в свій рідний клуб "Бока Хуніорс".

У ніч з 20 на 21 червня Родрігес став володарем Кубка Лібертадорес (південноамериканський аналог Ліги чемпіонів), коли "Бока" по сумі двох зустрічей перемогла бразильський "Греміо". Відзначимо, що захисник виграв цей трофей вже утретє: раніше він завойовував Кубок Лібертадорес в 2001 і 2003 році.

Головним досягненням в кар"єрі Родрігеса є перемога на Олімпіаді 2004 року у складі збірної Аргентини.

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" продав Родрігеса до Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути