пʼятниця, 19 вересня 2008 13:23

"Скандалу між "Шахтарем" і "Арсеналом" не буде" - Рабіновіч

Київський "Арсенал" зіграє поєдинок восьмого туру Прем"єр-ліги на стадіоні імені Банникова. Президент команди Вадим Рабіновіч спростував інформацію про те, що ця арена не відповідає стандартам Федерації футболу і на ній не можна грати поєдинки внутрішньої першості.

"Стадіон імені Банникова якраз відповідає всім вимогам Федерації футболу, він повністю сертифікований. Інша справа, що цей стадіон не особливо зручний для глядачів, які вболівають за команду вищої ліги. Але, як вам правильно сказати, жебракові пожежа не страшна. Я розмовляв з представниками "Динамо", і вони остаточно відмовилися нам виділити свою арену на поєдинок з "Шахтарем", відмовила нам і "Оболонь", - заявив "ПІК України" Вадим Рабіновіч.

Вадим Рабіновіч негативно відповів на питання, чи стане стадіон імені Банникова постійним місцем прописки "Арсенала" у поєдинках Прем"єр-ліги: "Ми взяли дозвіл на один матч. Перед кожним своїм домашнім поєдинком ми шукаємо стадіон. Але що ж поробити, таке у нас життя. В якій країні живемо, таке відношення і до спорту".

Нагадаємо, що раніше з"явилася інформація про те, що стадіон імені Банникова не відповідає вимоги ФФУ та "Шахтар" може направити прохання про те, щоб "Арсеналу" зарахували технічну поразку.

"ПІК"

Зараз ви читаєте новину «"Скандалу між "Шахтарем" і "Арсеналом" не буде" - Рабіновіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути