понеділок, 14 січня 2008 13:41

"Шахтар" заперечує незаконні відносини з Кравченком

"Шахтар" заперечує незаконні відносини з Кравченком
Донецький "Шахтар" відкидає звинувачення "Дніпра" у крадіжці гравця дніпропетровської команди Костянтина Кравченка.

24 грудня "гірники" направили листа на адресу ФК "Дніпро", в якому висловили зацікавленість у Костянтині Кравченку і запропонували за нього 5 мільйонів доларів. У відповідь "Шахтарю" було сказано, що варто заплатити 6 мільйонів. Донеччани вважають, що таким чином були грубо порушені права гравця, так як за офіційною письмовою домовленістю Кравченка з "Дніпром", він мав повне право залишити команду за умови, що будь-який клуб погодиться виплатити за нього 5 мільйонів доларів.

За інформацією "Шахтаря", Кравченко написав заяву про перехід, але ніякої реакції з боку "Дніпра" не було. Контракт з "гірниками" футболіст зі зрозумілих причин підписати поки не може. "Шахтар" стверджує, що гравець звернувся до клубу з проханням розпочати підготовку до весняної частини Чемпіонату України в його складі. Останній вирішив піти назустріч спортсмену і дозволити йому тренуватися разом зі своїми гравцями аж до вирішення цієї суперечки компетентними органами.

"Ми чітко дотримуємося букви закону і процедури при переході гравців. На жаль, "Дніпро" дозволив собі образливі заяви на адресу "Шахтаря". Це крок, не гідний клуба зі славними колись традиціями", - сказано на сайті ФК "Шахтар".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" заперечує незаконні відносини з Кравченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути