Ексклюзиви
понеділок, 14 січня 2008 13:11

"Дніпро" звинувачує "Шахтар" у крадіжці Кравченка

"Дніпро" звинувачує "Шахтар" у крадіжці Кравченка
Футбольний клуб "Дніпро" звинувачує донецький "Шахтар" у крадіжці гравця дніпропетровської команди Костянтина Кравченка. Лідер чемпіонату України заявляє, що "гірники" вступили в змову з агентом Кравченка Олегом Єрьоміним, який і зіграв вирішальну роль в цій ситуації.

Керівництву "Дніпра" не зрозумілий той факт, що Кравченко вже кілька днів знаходиться в розташуванні ФК "Шахтар", тренується разом з донецькою командою, у засобах масової інформації з"являються його фотографії в екіпіровці "гірників", а з вуст головного тренера Мірчі Луческу звучить інформація про те, що трансферні питання урегульовані. За повідомленням сайту дніпропетровців, "Дніпро" не давав дозволу на цей перехід і просить ПФЛ та ФФУ розібралися з цією проблемою.

"Усе це нагадує дрібне, ганебне злодійство, що зовсім не в"яжеться із солідним авторитетом, який "Шахтар" намагається напрацювати вже досить довго. Цей вчинок гірників лягає величезною розмазаною плямою на імідж клуба. Коли мова йде про великі гроші, порядність недоречна", - заявляє сайт ФК "Дніпро".



Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" звинувачує "Шахтар" у крадіжці Кравченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути