четвер, 26 серпня 2010 09:32

"Перші півгодини "Динамо" було сильніше" - Йол

"Перші півгодини "Динамо" було сильніше" - Йол

Головний тренер "Аякса" Мартін Йол прокоментував успіх своєї команди в матчі з київським "Динамо", в якому голландці здобули перемогу з рахунком 2:1 і вийшли в груповий турнір Ліги Чемпіонів.

"У перші півгодини гри "Динамо" виглядало сильніше, - визнав Мартін Йол. - Газзаєв сказав, що сьогоднішній матч став хорошим досвідом для його молодих гравців, але, мабуть, крім Ярмоленка, у "Динамо" досить досвідчена команда. Думаю, сьогоднішній вечір став більш повчальним для молодих гравців моєї команди".

"Коли я прийшов у "Аякс", переді мною було поставлено декілька цілей. Зараз нам вдалося їх досягти. З нашою молодою командою ми пробилися в Лігу чемпіонів. Нам є, що відсвяткувати - це непогане досягнення для голландського футболу".

"Я знаю Андрія Шевченка ще з часів своєї роботи в Лондоні, він справжній джентльмен, тому привітав мене особисто відразу після гри", - завершив Йол.

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Перші півгодини "Динамо" було сильніше" - Йол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути