четвер, 26 серпня 2010 08:51

"Аякс" залишив "Динамо" без Ліги Чемпіонів (ВІДЕО)

"Аякс" залишив "Динамо" без Ліги Чемпіонів (ВІДЕО)

У матчі-відповіді плей-офф Ліги чемпіонів київське "Динамо" в гостях поступилося амстердамському "Аяксу" - 1:2 і покинуло найпрестижніший європейський турнір.

Гра київського "Динамо" разюче відрізнялася в двох таймах. У першій половині зустрічі кияни радували око красивими комбінаціями та гнівили відсутністю забитих голів. Але після перерви команду наче підмінили - футболісти виглядали втомленими, а їх дії чітко читалися гравцями "Аякса".

Пенальті забитий Шевченком за 6 хвилин до завершення основного часу подарував надію мільйонам українських уболівальників, але не більше того. Виникає питання до головного тренера Валерія Газзаєва - чому він так пізно почав робити заміни? Нінковича ми побачили на 77-й хвилині, а парочка Гільєрме і Андре вийшла на останні 5 хвилин.

У свою чергу "Аякс" витримав стартовий натиск киян і чітко реалізував свої шанси, забивши по голу в наші ворота зусиллями своїх форвардів - Суареса та Хамдауі.

У результаті голландці заслужено вийшли в груповий турнір Ліги чемпіонів, а керівництво київського "Динамо" в черговий раз буде шукати виправдання провальному виступу команди в єврокубках.

Ліга чемпіонів, плей-офф, матч-відповідь

"Аякс" (Нідерланди) - "Динамо" (Україна) - 2:1 (1:0)

Голи: 1:0 - Суарес (43), 2:0 - Хамдауі (76), 2:1 - Шевченко (84).

"Аякс": Стекеленбург, ван дер Віль, Вертонген, Альдерверельд, Емануелсон, Ено, С. де Йонг, де Зеув, Суарес, Ель Хамдауі (Ойер, 85), Еріксен (Сулеймані, 74).

"Динамо": Коваль, Данило, Попов, Михалик, Гусєв (Нінкович, 77), Хачеріді, Вукоєвич (Андре, 87), Шевченко, Ярмоленко, Мілевський (Гільєрме, 85), Єрьоменко.

Попередження: Вукоєвич (13), Данило (19), Суарес (47), Гусєв (53), Шевченко (54), Єрьоменко (57), Вертонген (61).

Перший матч - 1:1.

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Аякс" залишив "Динамо" без Ліги Чемпіонів (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути