середа, 25 серпня 2010 10:16

Газзаєву порадили випустити Мілевського проти "Аякса"

Газзаєву порадили випустити Мілевського проти "Аякса"

Домашня нічия 1:1 з амстердамським "Аяском" у першому матчі 4-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів зобов'язує київське "Динамо" забивати у другому поєдинку, який відбудеться сьогодні в столиці Нідерландів.

Олександр Іщенко, заслужений тренер України:

Квартет Гусєв-Шевченко-Андре-Ярмоленко, на думку Газзаєва, можливо, і краще зараз поєднання атакуючих гравців у "Динамо". На мій погляд ж, Гільєрме сьогодні більше готовий, ніж Андре. Я розумію, що обидва бразильці поки ще далекі від ідеальної форми, але Гільєрме все ж таки адаптованіший до динамівської гри. Адже не дарма саме при ньому кияни створили практично всі свої моменти в матчі з "Дніпром".

Хоча я не здивуюся, якщо з перших хвилин у матчі з "Аяксом" вийдуть не бразильці, а Мілевський. Для Артема це буде чудова можливість одним махом відповісти всім своїм критикам. До того ж Мілевський зможе виступити і в ролі організатора атак, притримати м'яч, віддати гострий пас. На цій позиції непогано виходило у Гармаша, але через дурне вилучення в першій грі його в Амстердамі не буде.

Йожеф Сабо, колишній головний тренер збірної України і "Динамо":

Кандидатурам Гусєва, Шевченка і Ярмоленка у Газзаєва немає альтернативи, а ось на вістрі повинен зіграти Мілевський. Незважаючи на всі розмови про його погану форму і можливий продаж, Артем - людина, яка може допомогти команді в цій ситуації. Його вміння зачепитися за м'яч буде просто необхідно "Динамо" в Амстердамі.

А ось робити ставку на Андре або Гільєрме - це ризик, бразильці ще не готові стати нашими рятівниками. Швидше, таким може виявитися Кравець, який відновився і вже забиває за молодіжний склад. А що стосується самої гри, то необхідний активний відбір м'яча на чужій половині поля. Якщо динамівці не стануть пресувати "Аякс" ще біля його воріт - толку не буде. Маючи простір у середині поля, господарі обов'язково заб'ють.

Максим Шацьких, колишній нападник "Динамо":

Не розумію, чому не грає Мілевський ... Я не думаю, що його форма настільки жахлива, щоб тримати його в глухому запасі і не дати вийти проти "Аякса". Тим більше, я не вірю, що Андре і Гільєрме сьогодні ефективніші в атаці "Динамо", ніж Мілевський. Так, бразильці багато чого вміють, але вони поки не готові підсилити напад киян.

А ось в Амстердамі повинні грати перевірені бійці. Гадаю, саме Мілевський зможе створити центральним захисникам багато проблем - з його манерою гри ми і тиск будемо створювати, і стандарти заробляти. Думаю, якщо ми заб'ємо в Амстердамі - обов'язково вийдемо до групи Ліги чемпіонів.

За матеріалами Газета по-киевски

Зараз ви читаєте новину «Газзаєву порадили випустити Мілевського проти "Аякса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути