середа, 25 серпня 2010 08:21

"Аякс" може відправити Газзаєва у відставку

"Аякс" може відправити Газзаєва у відставку

Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв вирішив піти у відставку, якщо його команда не зможе вийти у груповий турнір Ліги чемпіонів, повідомляє видання FootballTransfer.com.ua.

У середу, 25 серпня, кияни проведуть матч-відповідь четвертого відбірного раунду з амстердамським "Аяксом", і одна з цих команд проб'ється в груповий турнір.

Газзаєв вже повідомив про своє рішення керівництву "Динамо", яке, за даними джерела FootballTransfer.com.ua, і є ініціатором відставки російського тренера.

Перший матч четвертого відбірного раунду Ліги чемпіонів між "Динамо" і "Аяксом" відбувся у Києві і завершився з рахунком 1:1. Матч-відповідь пройде 25 серпня в Амстердамі і почнеться о 21:45 за київським часом.

Щоб вийти в груповий турнір Ліги чемпіонів, киянам треба перемагати "Аякс" або здобути нічию з рахунком 2:2, 3:3 і так далі. У випадку нульової нічиєї перемогу за сумою двох зустрічей здобуде "Аякс", а за рахунку 1:1 буде призначено додатковий час.

Газзаєв очолив київське "Динамо" перед початком сезону-2009/10. Під його керівництвом команда посіла друге місце в чемпіонаті України минулого сезону. У першості країни - 2010/11 "Динамо" займає третє місце, набравши 14 очок у семи матчах. У донецького "Шахтаря", який йде першим 19 очок.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Аякс" може відправити Газзаєва у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути