Ексклюзиви
понеділок, 23 серпня 2010 11:47

"Такі матчі не повинні обслуговувати негідники" - Газзаєв

"Такі матчі не повинні обслуговувати негідники" - Газзаєв

На післяматчевій прес-конференції, яка відбулася після закінчення центральної гри 7 туру УПЛ "Динамо" - "Дніпро" і завершилася нульовою нічиєю, наставник киян Валерій Газзаєв шкодував про те, що його команді не вдалося виграти, при цьому відзначив матч як "бойовий та принциповий, з хорошою самовіддачею". А ось арбітрові зустрічі Віктору Швецову, який був визнаний кращим за підсумками минулого сезону дісталося від тренера сповна.

"Матчі такого рівня повинні обслуговувати судді високої кваліфікації, а не такі негідники, як це було сьогодні. Він так хотів поставити пенальті в наші ворота! Шукав для цього привід. Врешті-решт, все-таки поставив, але, слава Богу, хоч скасував своє рішення. Хіба може таких помилок припускатися арбітр, який обслуговує матчі за участю лідерів чемпіонату? Ось на що треба звертати увагу,"- не приховуючи своєї люті сказав тренер.

Про те, що, на його думку змусило рефері змінити рішення, сказав просто.

"Дурість і тупість. Людина, навіть якщо прийняла неправильне рішення, повинна йти до кінця. А він визнав свою помилку. От і вся його кваліфікація." - резюмував наставник біло-синіх.

А почувши, що Віктор Швецов - кращий арбітр України за підсумками минулого сезону, додав: "Я уявляю, скільки тоді буде роботи в Колліни".

Також, на його думку "Динамо" останнім часом часто дістається від арбітрів.

"За останній час частенько об"єктом уваги суддів стає київське "Динамо". Звичайно, це лише наша вина, що ми сьогодні не реалізували свої моменти, не зуміли забити м"яч. Але ж суддя не повинен нервувати гравців. Я не перший рік у футболі, і в змозі оцінити, коли суддівство об"єктивне, а коли - суб"єктивно-упереджене,"- сказав Валерій Газзаєв.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Такі матчі не повинні обслуговувати негідники" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути