понеділок, 23 серпня 2010 11:02

"Динамо" і "Дніпро" уклали "сухий" мир

"Динамо" і "Дніпро" уклали "сухий" мир

Київське "Динамо" не може перемогти вже третій матч поспіль, що, за мірками вітчизняного футболу - аномалія. У ключовою зустрічі 7 туру чемпіонату України кияни мали шанси вирвати перемогу на останніх хвилинах, як вони це люблять. Але доля сьогодні була явно не на їхньому боці.

"Дніпро" жваво почав, активний був Коноплянка, нагнітав ситуацію Селезньов. У "Динамо" в атаці нічого не клеїлося. На 15-й хвилині Селезньов виходив один на один з Ковалем і в боротьбі з молодим голкіпером впав у штрафному. Суддя спочатку призначив пенальті, потім порадився з лайнсменом та рішення змінив. Скандал, що назрівав якось розсмоктався сам по собі - пенальті, насправді, майже напевно, не було ...

Надалі гра обійшлася без подібних інцидентів. До кінця тайму "Динамо" прийшов до тями. Впевнено розпочали господарі і другу половину зустрічі. Гармаш, який вийшов на заміну часто бив здалеку. У інші моменти здавалося, що ще трохи - і "Дніпру" не вистояти. Але "Динамо" не було достатньо цілеспрямованим в атаці, і поступово гра вирівнялася. А ближче до кінця зустрічі Коноплянка і Гладкий не реалізували відмінні моменти.

І все-таки кінцівка була за киянами. На ворота гостей звалився град ударів, одного разу Ярмоленко не дотягнувся до м"яча, який повільно котився в метрі від воріт. Кульмінацією матчу став штрафний на останній доданій хвилині. Шевченко прицілився і ... Влучив у поперечину. Прокляттями з вуст капітана "Динамо" і закінчився цей матч, результат якого найбільше сподобався вболівальникам "Шахтаря".

Чемпіонат України, 7-й тур

"Динамо" - "Дніпро" - 0:0 (0:0)

"Динамо": Коваль, Михалик, Попов, Хачеріді, Сілва, Вукоєвич, Єрьоменко (Нінкович, 71), Гусєв (Гільєрме, 77), Шевченко, Ярмоленко, Андре (Гармаш, 46).

"Дніпро": Каніболоцький, В. Мандзюк, Русол, Чеберячко, Лобжанідзе, С. Кравченко, Холек, Шахов (Назаренко, 84), Селезньов (Гладкий, 46), Гоменюк (Калиниченко, 61), Коноплянка.

Попередження: Попов (20), С. Кравченко (28), Єрьоменко (37), Вукоєвіч (42), Гладкий (57), Русол (75), Мандзюк (90 +1), Шевченко (90 +1).

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Дніпро" уклали "сухий" мир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути