Ексклюзиви
четвер, 26 серпня 2010 09:15

"Винна одна людина - тренер" - Газзаєв

"Винна одна людина - тренер" - Газзаєв

Київське "Динамо" не змогло вирішити завдання виходу в груповий турнір Ліги чемпіонів. У матчі-відповіді раунду плей-офф кияни поступилися амстердамському "Аяксу" - 1:2. Наставник "Динамо" Валерій Газзаєв узяв всю відповідальність за результат на себе, проте не став робити гучних заяв щодо своєї відставки з поста головного тренера команди.

"Мені дуже шкода, що ми не вийшли в груповий етап. Ми дуже добре виглядали в першому таймі, але не вистачило реалізації тих моментів, практично стовідсоткових. Що стосується другого тайму, то вплинув матч із "Дніпром" два дні тому. Була територіальна перевага, а помилка Сілви призвела до другого м"яча".

"Звичайно, я вітаю суперника, але думаю, що ми повинні були його проходити. В цілому, звичайно, я незадоволений. Можу шкодувати, і більше нічого. "Аякс" нам не створював жодних проблем, з точки зору тактики голландці просто били м"яч вперед . У них є сильний гравець Суарес, який продемонстрував сьогодні свою майстерність. Я дуже шкодую, що ми програли цій команді".

Тренер не вважає, що він запізнився з замінами.

"Думаю, грали добре, тому особливої потреби змінювати футболістів не було. Зараз можна говорити що завгодно. Забили б другий м"яч, і було б усе блискуче".

"Динамо" доведеться переключитися на другий за престижністю європейський клубний турнір - Лігу Європи.

"Це турнір, в якому ми будемо брати участь і будемо ставити перед собою високі завдання. Загалом, наші молоді гравці, той же Гармаш, який був незаслужено вилучений в першій грі, набувають досвіду. Дуже задоволений практично всіма гравцями, в тому числі і Мілевським, який не грав у двох останніх іграх. Команда заслуговувала більшого, ніж сьогодні ми отримали".

Тренера запитали, чи бачить він свої помилки з урахуванням двох матчів.

"Я не знімаю свою відповідальність. У тому, що ми не вийшли в груповий турнір, винна одна людина - тренер".

Про суддівство у матчі Газзаєв висловився дуже обережно.

"Що стосується карток, то суддівство я не хотів би коментувати. В тому числі через це десь загубилася наша комбінаційна гра".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Винна одна людина - тренер" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути