середа, 25 серпня 2010 13:55

"Ми обов'язково заб'ємо на "Амстердам Арені" - Шевченко

"Ми обов'язково заб'ємо на "Амстердам Арені" - Шевченко

Капітан київського "Динамо" Андрій Шевченко не сумнівається в перемозі своєї команди над амстердамським "Аяксом" у повторному матчі раунду плей-офф Ліги чемпіонів.

"Інтуїція підказує мені, що ми обов'язково заб'ємо на "Амстердам Арені". Скажу навіть більше: ми виграємо матч-відповідь. Так, буде непросто, всім доведеться попрацювати, але коли "Динамо" на ходу - нас не зупинити. Тим більше, на кону путівка в груповий турнір Ліги чемпіонів", - сказав Шевченко, якого цитує офіційний сайт УЄФА.

Нападника киян аніскільки не бентежить, що в трьох останніх матчах "Динамо" не перемагало.

"Бувають такі періоди, коли щось не виходить. Але коли настає пора вирішальних матчів, всі мобілізуються. Зараз саме такий період, і ми це розуміємо. Те, що було раніше, залишилося позаду. Так, ми аналізуємо свої помилки, робимо висновки , але дивимося тільки вперед", - відзначив він.

Повертаючись до гри тижневої давності, Шевченко не погоджується з тими, хто вважає київську нічию великим успіхом киян, які програвали по ходу тієї зустрічі.

"Звичайно, після вилучення Дениса Гармаша на початку другого тайму було важкувато, але ми змогли навіть у такій ситуації забити м'яч. А першу половину зустрічі контролювало "Динамо". Шкода, нам не вдався швидкий гол. "Аякс", звичайно, змушений був якось реагувати, а тому гасив швидкість, багато грав через воротаря. Але контроль за грою все-таки тримали ми", - підкреслив форвард.

На його думку, відсутність Гармаша в Амстердамі - серйозна втрата для "Динамо", але в розпорядженні Валерія Газзаєва достатньо хороших гравців.

"Я поки не знаю, який малюнок гри запропонує нам тренер, тому мені складно передбачити, хто саме замінить Дениса. Але вважаю, що в будь-якому випадку ми будемо діяти агресивно. Всі хлопці заряджені на цей матч", - нагадує ветеран, який двічі забивав "Аяксу" у складі "Мілана".

Нагадаємо, матч "Аякс" - "Динамо" відбудеться в Амстердамі 25 серпня. Початок гри о 21:45, пряма трансляція на ТРК "Україна".

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Ми обов'язково заб'ємо на "Амстердам Арені" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути