вівторок, 01 лютого 2011 11:06

"Немає ніякої загрози для Євро-2012 в Україні" - Ярославський

"Немає ніякої загрози для Євро-2012 в Україні" - Ярославський

Президент "Металіста" Олександр Ярославський каже, що його не хвилює питання скандалу навколо усунення з посади президента Федерації футболу України Григорія Суркіса, а Євро-2012, на його думку, в України ніхто не відбере.

"Такої загрози немає. Україна все робить, фінансуються усі проекти. Вони повністю під контролем Президента України. Немає ніякої загрози, щоб Євро в Україні не відбулося. Вплинути може тільки ураган, або інше стихійне лихо. Мене мало цікавить те, що відбувається всередині Федерації футболу. Мене цікавить мій клуб, готелі для Євро-2012. Я не можу вплинути на суперечки, що відбуваються у федерації", - сказав Ярославський, якого цитує Бі-бі-сі.

Нагадаємо, 28 січня УЄФА, підтримуючи позицію ФІФА, надіслав лист до ФФУ з вимогою вжити необхідних заходів та надати підтвердження того, що в Україні припинилися процеси втручання представників державних органів влади у діяльність національної асоціації.

У випадку якщо цього не буде зроблено, Україні загрожують призупинити членство ФФУ у складі ФІФА, а після цього, "проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року в Україні було б недоречним".

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Немає ніякої загрози для Євро-2012 в Україні" - Ярославський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути