пʼятниця, 21 вересня 2007 19:24

"Нафтовик" набирає друге очко і вперше забиває два м"ячі

Явний аутсайдер чемпіонату України ахтирський "Нафтовик" зміг, нарешті, набрати друге очко. Дозволив йому це зробити донецький "Металург" - команда, яка свого часу билась за місце в єврокубках. В нинішньому сезоні, судячи по грі, яку вона демонструє (Косиріна до уваги брати не будемо), їй в першості нічого не потрібно.

Суперники досить швидко обмінялись влучними пострілами. Спочатку Мендоса вийшов сам на сам з Величко після провалу захисту господарів і легко переграв голкіпера, а вже за три хвилини Дедечко, зігравши на випередження, скористався передачею Іванова. І все ж на перерву гості пішли ведучи в рахунку – з близької відстані по воротам пробив Косирін і м"яч залетів в них від стійки. Для Олександра це був вже дев"ятий гол в чемпіонаті і він продовжує лідирувати в суперечці бомбардирів.

Як і в першому таймі, господарі свій другий гол забили саме в дебюті. Іванов зробив м"яку передачу і Птачник, зігравши на випередження, м"яко перекинув м"яч через голкіпера. Таким чином, "Нафтовику" вдалось зробити те, що йому не вдавалось в нинішньому сезоні – забити два голи в одному поєдинку.

"Нафтовик" - "Металург" Д – 2:2 (1:2)

21 вересня. Охтирка. Стадіон "Нафтовик".

Арбітр – Юрій Вакс (Сімферопіль).

"Нафтовик": Величко, Птачик, Сердюк, Карпенко, Нефедов, Монахов, Дедечко, Олійник (Зайчук, 46), Іванов, Шептицький (Єсип, 68), Гігіадзе (Котенко, 90+1).

Головний тренер Валерій Городов.

"Металург" Д: Дишленкович, Фернандес (Гаврюшов, 46), Чечер, Білозор, Булут, Круіфф, Грубелич (Де Олівейра, 72), Гомес, Даниловський, Мендоса, Косирін.

Головний тренер Джос Дарден.

Голи: Мендоса (13), Дедечко (16), Косирін (39), Птачник (57).

Попередження: Круіфф (11), Даніловський (57), Зайчук (66), Нефедов (85).










Зараз ви читаєте новину «"Нафтовик" набирає друге очко і вперше забиває два м"ячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути