Ексклюзиви
четвер, 03 травня 2007 09:36

"Мілан" став другим фіналістом Ліги Чемпіонів

 

Італійський "Мілан" розгромив англійський "Манчестер Юнайтед" в півфінальному матчі-відповіді Ліги Чемпіонів з рахунком 3:0 і гарантував собі вихід у фінал, повідомляє Лента.Ру. Голи у складі італійської команди забили Кака, Кларенс Зеєдорф і Альберто Джілардіно.

У фіналі 23 травня в Афінах "Мілан" зіграє з англійським "Ліверпулем".

Після поразки в гостях з рахунком 2:3 на своєму полі "Мілану" необхідно було забивати. Команда Карло Анчелотті з перших хвилин захопила ініціативу, і практично не дозволяла гравцям англійського клубу погрожувати воротам Діди. У свою чергу, "россонері" регулярно створювали небезпечні моменти біля воріт Едвіна ван дер Сара.

Вже на 11-ій хвилині господарі відкрили рахунок. Після комбінації, що завершилася скидкою Зеєдорфа на Кака, бразильський півзахисник метрів з 18 завдав сильного і точного удару в правий від себе кут воріт англійської команди. На 30-ій хвилині Зеєдорф вже сам вразив ворота ван дер Сара – голландець обіграв двох захисників і з лінії штрафної послав м"яч в той же кут, що і Кака.

Остаточний рахунок встановив на 78-ій хвилині Альберто Джілардіно, який реалізував вихід один на один.

Нагадаємо, що два роки тому "Ліверпуль" і "Мілан" вже грали у фіналі. Тоді італійська команда вела після першого тайму з рахунком 3:0, але в другому таймі англійці відігралися, зумівши перевести гру в додатковий час. Він не приніс забитих м"ячів, і переможець Ліги чемпіонів визначився в серії пенальті, в якій точнішими були гравці "Ліверпуля".


Зараз ви читаєте новину «"Мілан" став другим фіналістом Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути