пʼятниця, 18 квітня 2008 16:57

"Манчестер" продовжив контракти з Фердінандом, Брауном і Керріком

"Манчестер Юнайтед" продовжив контракти з захисниками Ріо Фердінандом і Уесом Брауном, а також півзахисником Майклом Керріком. Про це в п"ятницю заявив наставник манкуніанців сер Алекс Фергюсон, не уточнивши деталей.

За інформацією Sky Sports, угоди гравців розраховані на тривалий строк. Так, Фердінанд підписав новий контракт до 2013 року.

Всі троє футболістів є основними гравцями команди в поточному сезоні, а Фердінанд не перший рік вважається одним з найсильніших центральних захисників Європи.

28-річний універсальний захисник Браун, який піддався критиці з боку тренера і преси в минулому сезоні, в міжсезоння відмовив "Ньюкаслу", який хотів отримати його.

"Для Уеса Брауна не існує іншого клубу, - прокоментував Фергюсон чутки про можливий перехід захисника. - Ми були впевнені, що він залишиться з нами".

За чотири тури до закінчення чемпіонату Англії "Манчестер" лідирує в прем"єр-лізі, на два очки випереджаючи "Челсі" і маючи гру в запасі.    

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «"Манчестер" продовжив контракти з Фердінандом, Брауном і Керріком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути