вівторок, 22 квітня 2008 16:44

"Манчечтер Сіті" узгодив з Жо умови особистого контракту

Клуб англійської футбольної Прем"єр-ліги "Манчестер Сіті" узгодив з нападаючим московського ЦСКА і збірної Бразилії Жо умови особистого контракту. Англійський клуб запропонував ЦСКА 20 мільйонів фунтів стерлінгів (40 мільйонів доларів).

Раніше власник "Манчестер Сіті" Таксін Чінават виразив невдоволення результатами команди в другій половині сезону і пообіцяв підсилити склад, зробивши декілька придбань на трансферному ринку.

21-річний швидкісний і технічний нападаючий представляється керівництву "Манчестер Сіті" ідеальною кандидатурою для підсилення складу. Англійці намагалися купити бразильця ще в січні 2008 року. Тоді вони пропонували за гравця ЦСКА 15,7 мільйона фунтів стерлінгів. Зацікавленість у покупці Жо проявляла також іспанська "Валенсія", проте сам футболіст заявив, що всі його думки тільки про ЦСКА.

Якщо "Манчестер Сіті" вдасться придбати Жо, клубу доведеться вирішувати потенційні складнощі з отриманням бразильцем дозволу на роботу в Англії. За останні два роки Жо зіграв за збірну країни недостатню кількість матчів для того, щоб автоматично отримати цей дозвіл від Асоціації футболу Англії (FA).

Daily Telegraph

Зараз ви читаєте новину «"Манчечтер Сіті" узгодив з Жо умови особистого контракту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути