вівторок, 23 грудня 2008 13:49

"Клуб, який купить Аршавіна, ніколи не зможе повернути ці гроші" - агент гравця

Агент Денніс Лахтер, котрий представляє інтереси форварда "Зеніта" Андрія Аршавіна, радий, що гравець не перейшов в лондонський "Тоттенхем" цього літа.

"Ніколи ні про що не шкодую. Добре, що той перехід зірвався. Я знаю про нинішню ситуацію в "Тоттенхемі" трохи більше, ніж вболівальники. В найближчому майбутньому "шпор" нічого хорошого не чекає".

"Минулого тижня я спілкувався з Реднаппом, і він, м"яко кажучи, не зовсім щасливий. У нього серйозна конфронтація з президентом клубу Леві - останнім часом вони спілкуються тільки через пресу".

"Почалося все з того, що "шпори" витратили колосальні гроші на новачків. Причому зовсім не тих, кого просив вже звільнений Рамос, а тих, кого хотів тепер уже колишній спортивний директор Комоллі, до якого у "Тоттенхема" серйозні фінансові претензії. З тим же Павлюченком Рамос був просто поставлений перед фактом: він хотів Аршавіна, а йому купили іншого російського гравця".

"Фінансові апетити "Зеніту" - найважливіший чинник, але є ще декілька моментів. У будь-якому випадку трансфер Андрія буде недешевим, і клуб, який зважиться купити Аршавіна, ніколи не зможе повернути витрачені на нього гроші - адже йому скоро буде вже 28 років".

Советский спорт

Зараз ви читаєте новину «"Клуб, який купить Аршавіна, ніколи не зможе повернути ці гроші" - агент гравця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути