четвер, 23 липня 2009 18:26

"Хей домовлявся з Валуєвим у нас за спиною" - Володимир Кличко

"Хей домовлявся з Валуєвим у нас за спиною" - Володимир Кличко

Чемпіон світу IBF/IBO/WBO Володимир Кличко заявив, що він і його брат чемпіон світу WBC Віталій Кличко не знали про те, що британець Девід Хей паралельно вів переговори з чемпіоном світу WBA Миколою Валуєвим.

"Все трапилося буквально за день до підписання Хеєм контракту. Ми вже організували конференц-нараду - це коли представники телеканалів і команд зустрічаються і домовляються, як проходитиме організація поєдинку.

Проте буквально за добу і Девід Хей, і його агент і тренер Адам Бут просто зникли без жодного попередження. Такого непрофесійного, сказав би навіть, любительського відношення до справи ще не зустрічав. Адже ми підписували контракти навіть з Доном Кінгом.

З Хеєм я вже стикався з подібним. Вперше - коли проходили переговори по моєму поєдинку. Мало того що не були виконані обіцянки провести нашу зустріч на арені "Стемфорд Брідж" в Лондоні, так ще і з термінами сильно затягнули - довелося битися 20 червня. Хоча обіцяли весну. Крім того, Хей досі не надав ніяких документів щодо своєї травми.

Хей вів переговори з росіянином і з нами одночасно і підписав цей контракт у нас за спиною. Але я думаю, там теж все непросто. Будуть ще судові розгляди. По-перше, там номер перший Джон Руїз, який є обов"язковим претендентом. А по-друге, американський промоутер Дон Кінг, який також володіє правами на Миколу Валуєва, ще нічого не знає про контракт з Девідом Хеєм", - говорить Володимир.

За матеріалами Championat, "Московский комсомолец"

Зараз ви читаєте новину «"Хей домовлявся з Валуєвим у нас за спиною" - Володимир Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути