середа, 22 липня 2009 08:58

Маскаєв домовляється про бій з Арреолою

Маскаєв домовляється про бій з Арреолою

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі росіянин Олег Маскаєв розповів про свій можливий поєдинок проти американця Кріса Арреоли.

"Переговори все ще продовжуються. Поки у нас є усна домовленість про проведення бою. Але говорити остаточно можна буде тільки після підписання контракту. Є вірогідність, що поєдинок відбудеться в Каліфорнії. Сподіваюся, що мене приїдуть підтримати з рідної Мордовії", - заявив він.

"Моя головна мета - бій проти Віталія Кличко. Адже мій бій з Арреолою носитиме статус відбіркового. І в разі моєї перемоги, за всіма законами WBC, Віталій буде просто зобов"язаний вийти зі мною на ринг. У цьому випадку він не зможе сховатися. Тільки якщо втече (сміється)", - говорить Маскаєв

"Я теж вважаю, що спортсмен завжди повинен залишатися спортсменом. І насамперед керуватися спортивними принципами. У Віталія прекрасні дані - зріст, вага, поставлений удар. Не потрібно перетворюватися на бізнесмена і зводити все до грошей. Я не знаю, що з ним відбувається, і чому українець уникає зустрічі зі мною. Мабуть, у Кличко є психологічний бар"єр через те, що я колись нокаутував його в любителях", - розповів Маскаєв виданню Столиця С.

Нагадаємо, що агент американця Кріса Арреоли Джеремі Донаті підтвердив, що його підопічний може вийти на ринг проти колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC росіянина Олега Маскаєва.

uaSport.net

Зараз ви читаєте новину «Маскаєв домовляється про бій з Арреолою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути